سلولیت چیست ؟
سلولیت چیست؟
انباشته شدن چربی و مواد زاید به شکل گلوله یا برجستگی های کوچک در زیر پوست را سلولیت می گویند. می توان گفت که سلولیت یک نوع مسمومیت بافت های ارتباطی بدن است. فشارهای عصبی، عدم تعادل در خورد و خوراک، کمبود پروتئین و زیادی مواد نشاسته ای و قندی از جمله عوامل ایجاد چنین پدیده ای هستند.
دو نوع سلولیت وجود دارد:
سلولیت سفت: که معمولاً در زنان جوان و با شرایط خوب جسمی ظاهر می شود. این نوع سلولیت ضخیم و چسبیده به عضلات است و به سختی می توان آن را بین دو انگشت شست و سبابه گرفت. فشار دادن آن توأم با احساس درد و ناراحتی فرد مبتلاست. این گونه سلولیت بیشتر در ران و باسن مشاهده می شود.
سلولیت شل: برعکس سلولیت سفت که نمی توان آن را زیرپوست جابجا کرد یا حرکت داد. در این نوع می توان براحتی آن را به اطراف راند. به همین دلیل با هر حرکت بدن می جنبد و منظرهای ناخوشایند به وجود می آورد. سلولیت اغلب در زنانی که مدتی زیاد پر تحرک بوده اند اما بعداً فعالیت و تحرک خود را از دست داده یا کنار گذاشته اند،نیز در زنانی که مجبور به انجام کارهای خسته کننده و شاق هستند، دیده می شود. کسانی که برای لاغر شدن از رژیم های غیراستاندارد و سخت، یا سونای خشک و تعریق استفاده می کنند. بعد از لاغری سریع، دوباره چاق می شوند و بافت ها در این لاغر و چاق شدن پی در پی حالت ارتجاعی و محکم خود را از دست داده، شل و آویزان می شوند.
یکی از راه های از بین بردن سلولیت های بدن استفاده از دستگاه کویتیشن و آر اف می باشد.
آنچه نباید مصرف کنید:
غذاهای مصرفی باید کم نمک و سرشار از پروتئین باشند. بعضی از غذاهای ممنوع برای مبتلایان به سلولیت عبارتند از: نمک، مایونز، کالباس، سوسیس، چیپس، شکلات، ساردین، خاویار، نوشابه های گازدار وکنسرو ماهی شور.
* توصیه می شود حداقل 6 تا 8 لیوان آب درروز نوشیده شود. صحیح نیست چند لیوان آب را یک جا بنوشید. هنگام صرف غذا نیز از خوردن آب جلوگیری کنید.
آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .