الگوی ریزش مو زنانه چیست ؟
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / علل ریزش مو و درمان آن / آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟

آیا ریزش مو با الگوی زنانه قابل درمان است ؟
آلوپسی آندروژنی، چه در خانمها و چه در آقایان، قابل بازگشت نیست. داروهایی که برای درمان این عارضه استفاده میشوند، تنها به هدف کند کردن روند ریزش و جبران بخشی از موهای از دست رفته هستند. روشهای مرسوم برای درمان این مورد از دلایل ریزش مو در زنان شامل موارد زیر است:

کاشت مو در زنان
تنها راه درمان قطعی آلوپسی آندروژنی در مردان، کاشت مو است. اما در زنان معمولاً کاشت مو برای این شکل طاسی کمی دشوار است. به دلیل این که آلوپسی آندروژنی باعث طاسی بخشهایی از سر میشود و بخشهایی نیز دست نخورده باقی میمانند؛ مثل نواحی پشت سر که به آن بانک مو میگویند. فولیکولهای ناحیهی بانک مو در مردان، نسبت به هورمونهای آندروژنی مقاوماند و تراکم خوبی دارند.

در زنان این شرایط وجود ندارد. یعنی فولیکولهای بانک مو نسبت به ریزش مقاوم نیستند و چون ریزش مو حالت متمرکزی ندارد و باعث کم شدن تراکم تمام بخشهای سر میشود، نمیتوان برای پر کردن تراکم از بانک مو استفاده کرد. لذا ممکن است خانمهای مبتلا به این شکل آلوپسی، کاندیدای مناسبی برای پیوند نباشند.

ماینوکسیدیل برای ریزش موی زنان
دارویی موضعی است که به صورت محلولها و فومهای ۲٪ و ۵٪ در داروخانهها به فروش میرسد. این دارو توسط سازمان FDA جهت درمان طاسی با الگوی زنانه، تایید شده است. ماینوکسیدیل را باید روزانه به پوست سر خود بزنید. حدود ۴ ماه تا ۱ سال طول میکشد تا اثر این دارو را ببینید.

ماینوکسیدیل نمیتواند تمام موهای از دست رفته را جبران کند؛ اما تا حدی باعث رشد موهای جدید و افزایش تراکم میشود. معمولاً بعد از قطع دارو، ریزش دوباره باز میگردد.

عوارض ماینوکسیدیل :
قرمزی پوست
خارش
خشکی پوست
رویش موی ناخواسته در برخی نواحی؛ به ویژه گونه ها

فیناستراید
قرصی است که برای درمان آلوپسی آندروژنی در مردان استفاده میشود. استفاده از این دارو برای خانمها مورد تایید سازمان FDA نیست؛ اما برخی از پزشکان تجویز میکنند. نتایج پژوهشهای انجام شده در مورد تاثیر این دارو بر خانمها، چندان محکم نیستند. مصرف این دارو در دوران بارداری باعث مشکلات مادرزادی میشود.

بعد از قطع مصرف فیناستراید احتمالاً ریزش مو باز می گردد. این دارو عوارضی زیادی دارد که به ویژه در سال اول مصرف، آزاردهنده هستند؛ مواردی نظیر سردرد، گر گرفتگی و کاهش میل جنسی.

اسپیرونولاکتون
دارویی ادرار آور است که میتواند باعث کاهش تولید هورمونهای آندروژنی شود و به کاهش ریزش مو در خانمها کمک کند. این دارو باعث برهم خوردن تعادل مایعات و یونهای بدن میشود، لذا باید با احتیاط مصرف شود. اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، نباید از این دارو استفاده کنید.

عوارض جانبی اسپرونولاکتون :
برهم خوردن تعادل الکترولیتها (یونها)
خستگی
خونریزی نقطهای در فواصل بین عادات ماهیانه
قاعدگیهای نامنظم
سفتی و دردناک شدن پستانها


آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
فرق مزوژل و مزوتراپیفرق مزوژل و مزوتراپی

فرق مزوژل با مزوتراپی ؟ مزوژل بهتر است یا مزوتراپی ؟ آیا مزوژل و مزوتراپی با هم فرق دارند ؟ ... ادامه مطلب

علل ریزش مو ارثی در مردانعلل ریزش مو ارثی در مردان

در بسیاری از مردان دلیل ریزش مو وراثت است، به مانند بسیاری از ویژگی های جسمانی که از خانواده پدری و یا مادری به ارث برده می شود وضعیت موها نیز به همین شکل است. ... ادامه مطلب

هیرفیلر چیست ؟هیرفیلر چیست ؟

آیا از ریزش موهای خود خسته شده اید ؟ آیا روی بالشت و کف اتاقتان پر از مو خورده است ؟ اگر همچین مشکلی دارید ، هیرفیلر همان چیزی است که به رفع مشکل شما کمک می کند. پس با ما همراه باشید. ... ادامه مطلب

پی آر پی (PRP) صورت چیست ؟پی آر پی (PRP) صورت چیست ؟

پیر شدن پوست به دلیل عدم تعادل بین نرخ تخریب و بازسازی سلول های پوستی و کلاژن است. در جوانسازی به روش پی آر پی با کیت سوییسی رژن لب از طریق تزریق پلاسما ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین